Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Άκουσα το νέο single της Juno “Ιmbue” και σου γράφω γι’ αυτό

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Η αιθέρια φωνή της Juno επέστρεψε στα ηχεία μας και εσύ ετοιμάσου να κάνεις βουτιά στα υδάτινα ηχοτοπία της γιατί αυτό το Local Music Alert είναι για το νέο της single “Imbue”!

Χαίρομαι πάρα πολύ όταν γράφω για την Juno ! Γιατί είναι μια καλλιτέχνιδα αυθεντική και αυτό που παράγει το παράγει με 100% καρδιά! Το  I m b u e  είναι η νεότερη κυκλοφορία της Αθηναίας τραγουδοποιού, η οποία απεικονίζει την ένωση βάθους των συναισθημάτων και των εμπειριών ζωής, μέσα από ένα ιδιαίτερο κράμα διαφορετικών ηχοτοπίων. Παντρεύει τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο των synths και samples μαζί με τη θέρμη των γυναικείων φωνητικών (τα οποία ενισχύει η συμμετοχή της Αθηναίας Ayrenn) αλλά και με των έγχορδα που κυριαρχούν στο τραγούδι ως βασικό στοιχείο της σύνθεσης και παραγωγής.

To single  “I n  T h e s e  W a t er s”  είναι ένα φανταστικό, σχεδόν ονειρικό remix του Imbue όπως το φαντάστηκε η ίδια η Juno, κινούμενο σε πιο χορευτικούς ρυθμούς. Οι φωνές ηχογραφήθηκαν στο στούντιο Artracks τον Απρίλιο του ’21. H Juno επιμελήθηκε εκτός από τη σύνθεση, τη μίξη και το mastering και το artwork του EP.

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE