Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Athens Pride Week x HER Project σε ένα δυναμικό DJ Set@SNFCC

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Το Athens Pride και το *HER Project* στα πλαίσια του Athens Pride Week ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσίασαν ένα μοναδικό Dj set από τις Salin, Fo & VRGN, στη σκηνή του ΚΠΙΣΝ. Ένα μοναδικό DJ set 2 ωρών για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής!

Το Athens Pride δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο συνοδοιπόρο από το *HER Project* αφού μιλάμε ουσιαστικά, για ένα εγχείρημα που στοχεύει ακριβώς στην εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας -και όχι μόνο-  και ειδικά στον χώρο του djing , καθώς τα νούμερα δείχνουν πως μόλις το 10-15% της γυναικείας παρουσίας καλύπτει τα line ups! Πίσω από το HER Project βρίσκουμε δύο ξεχωριστές γυναίκες τη Φώφη Τσεσμελή aka Fo στην οποία ανήκει η ιδέα του project  αλλά και τη Βιργινία aka VRGN Project Manager σε εταιρεία πολιτιστικής διαχείρισης και ταυτόχρονα ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της σκηνής, ξεκίνησε πρόσφατα τη συνεργασία της με τη Φώφη για το HER. ! Στόχος τους λοιπόν, είναι να αναδειχτούν θέματα σχετικά με την την ισότητα των φύλων και την παρουσία της γυναίκας στη μουσική, να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο, ασφαλές και δημιουργικό hub, όπου οι γυναίκες θα μπορούν να εκφραστούν και να δημιουργήσουν ελεύθερα, να μάθουν, να συνδεθούν με επαγγελματίες του χώρου και να εξελιχθούν. Το DJ set ανοίγει η Salin γνωστή ως Αλίκη, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Πάντα είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς τις τέχνες και έτσι, μετά τις σπουδές της στην φωτογραφία, το 2017 αποφάσισε να ασχοληθεί με την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής και έπειτα και με το DJing. Το 2020 τη βρίσκει ως resident Dj στο The Black Hole στην Αθήνα, όπου συνεργάζεται με καταξιωμένους καλλιτέχνες, τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό.

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

SUBSCRIBE