Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Είναι οι “Mavile” και είναι η μπάντα που ροκάρει live στην πλατεία Συντάγματος

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν είναι τύχη ή μοίρα το δεύτερο μου όνομα να είναι Local Music Alert, αυτό που ξέρω όμως, είναι πως βρέθηκα στον σωστό τόπο τη σωστή στιγμή. Τελειώνοντας νωρίτερα τη δουλειά, αποφασίζω να κατέβω κέντρο! Στάση Σύνταγμα και βγαίνω στην έξοδο της πλατείας. Η Αθήνα όμορφα στολισμένη αλλά για κάποιο λόγο υπάρχει μαζεμένο πλήθος ακριβώς μπροστά στην έξοδο του σταθμού.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως έχω πέσει πάνω σε κάποια διαμαρτυρία επιστημονικής φαντασίας και προσπαθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βγω από όλο αυτό. Ταυτόχρονα όμως ακούω κιθάρα, ντραμς και μια μελωδική φωνή. Σηκώνω τα μάτια μου και βλέπω μια μπάντα, πλήρως στημένη και κουρδισμένη! Μπαίνω και εγώ στον κύκλο και στέλνω μήνυμα στη φίλη μου «Με το που βγεις Σύνταγμα έχει live μια μπάντα. Θα με βρεις εκεί!».

Συνεχίστε την ανάγνωση στο www.elculture.gr

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

SUBSCRIBE