Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Λocal Music Aλert 🎼 Juno-Raw Takes🎼

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Αυτό το Λocal Music Aλert είναι ένα μουσικό αποτύπωμα συναισθημάτων μιας καθόλα πρωτόγνωρης κατάστασης και είναι για το Raw Takes της Juno!

Η Juno λίγους μήνες μετά το την κυκλοφορία του upbeat single της με τίτλο “MORE”  επιστρέφει με το Raw Takes, ένα μαγικό instrumental οκτάλεπτο μέσα από το οποίο η παραγωγός, αναδεικνύει μοναδικά, αυτή την απόλυτη και απότομη εναλλαγή συναισθημάτων που όλοι βιώσαμε, τους τελευταίους μήνες.

Από το 0:00-2:59 ο τίτλος γράφει “sobriety” και μας θυμίζει πόσο ανάγκη είχαμε όλοι στις αρχές, για ένα προσωπικό λοκ ντάουν!

Από το 3:00-5:55 το “desire” φέρνει στο συνειδητό μας, πόθους και συναισθήματα που προσπαθούσε το μυαλό να ξεχάσει!

Και από το 5:56-8:00 ο άναρχος ήχος του “nostalgia” μας θυμίζει όλα αυτά που θέλουμε να κατακτήσουμε.

Η ερμηνεία αυτή είναι καθαρά προσωπική! Εσύ άκουσε το και άφησε τα δικά σου συναισθήματα να σε οδηγήσουν!Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω την Juno και το Raw Takes!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

 

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .
Προηγούμενο άρθρο📻Sugar Tape #8📻
Επόμενο άρθρο📻Sugar Tape #9📻

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE