Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Λocal Music Aλert 🎼FL-Escape🎼

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Αυτό το Local Μusic Alert είναι εξαγνιστικό και είναι για το Εscape του FL!

Δεύτερος καφές και χαζεύω από το παράθυρο μου, τη μεσημβρινή ραστώνη της πόλης. Το ραδιόφωνο πάντα συντροφιά μου. Την νοερή μου πτήση  διακόπτει μια νοσταλγική μελωδία και τα πρώτα beats δεν αργούν να συγχρονιστούν με τον χτύπο της καρδιάς μου. Ξεκλειδώνω το κινητό για να κάνω shazam “No Result ! We didn’t quite catch that” σκέφτομαι δυνατά “Έλληνας παραγωγός” για να με επιβεβαιώσει σε δευτερόλεπτα η μαγική φωνή του Ελύτη που απαγγέλλει . Το beat κάνει ένα βήμα πίσω σαν να υποκλίνεται στον ποιητή. Και ο ποιητής με την σειρά του κάνει αυτό που η μοίρα τον έχει προστάξει. Σώζει της ψυχές μας!

Μπορεί το Shazam να μην με βοήθησε, αλλά ευτυχώς μέσω των social media βρήκα τον FL κατά κόσμο Φάνη Λάμπρου, παραγωγό και beatmaker! Το στυλ του κλασσικό instrumental hip-hop , με έντονο το στοιχείο του boom bap. Σου ετοίμασα λοιπόν, μια μίνι κασέτα με δείγμα της δουλειάς του. Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τον FL και το Escape!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .
Προηγούμενο άρθρο📻 Sugar Tape#5📻
Επόμενο άρθροΛocal Music Aλert 🎼Lia Hide- The Drowning Man🎼

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE