Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Λocal Music Aλert 🎼Lia Hide- The Drowning Man🎼

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Αυτό είναι ένα Λocal Music Aλert έξω από τα μουσικά νερά μου , αλλά ταυτόχρονα υπερβολικά αέρινο, βγαλμένο από παραμύθι  και γεμάτο συναίσθημα,για να μην σου μιλήσω γι’αυτό ! Ο λόγος για το cover της Lia Hide στο “The Drowning Man” των Cure!

Τη Lia Hide την είχα ακούσει τυχαία  κάποια χρόνια πριν στο ραδιόφωνο, δυστυχώς όμως δεν είχα σαφή εικόνα της μουσικής της! Φέτος λοιπόν, με κέρδισε μια άκρως ενδιαφέρουσα και διαφορετική προσέγγιση που έκανε για το “Teardrop” των Μassive Attack . Μετά από λίγες μέρες ήρθε και το cover του “The Drowning Man” των Cure και εκεί είπα στον εαυτό μου αυστηρά, “Μύριαμ! Επιτέλους! Πρέπει να ψάξεις καλύτερα την πορεία της!”. Έτσι επιβεβαίωσα τη μοναδικότητα της! Κάτι που αντιλαμβάνεσαι βέβαια από τα πρώτα λεπτά που θα ακούσεις τη φωνή της. Στιχουργός η ίδια και συνθέτης της art/progressive pop με 3 solo άλμπουμ στο ενεργητικό της, εκτενή δισκογραφία συνεργασιών στην εγχώρια Electronica, συμμετοχές σε αγαπημένες συλλογές (Sunset & Sunrise, Local Underground, Global Underground, Grecospectiva 2019) και πάνω από 200 εμφανίσεις περιοδεύοντας σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Σήμερα λοιπόν σου παρουσιάζω περήφανα τη Lia Hide σε μια μίνι κασέτα με κομμάτια της μουσικής της.

Απόλαυσε την ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .
Προηγούμενο άρθροΛocal Music Aλert 🎼FL-Escape🎼
Επόμενο άρθρο📻 Sugar Tape#6📻

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE