Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Λocal Music Aλert 🎼RSN & Tareq – How🎼

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Αυτό το Λocal Music Aλert  θέλει να μας φέρει πιο κοντά σε ό,τι μας λείπει περισσότερο και είναι για το How του Rsn και του Tareq!

Πίσω στο  2013 o Rsn και ο Tareq συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα τραγούδι το οποίο τότε, δεν κατάφεραν να  κυκλοφορήσουν. Η ιστορία λέει πως  ο Rsn, έστειλε το demo στον Tareq, ο οποίος έγραψε τους στίχους και ηχογράφησε τα φωνητικά σε ένα iPhone 4, η αρπίστρια Κat Arney, ενίσχυσε τον ήδη γλυκό και αέρινο χαρακτήρα του τραγουδιού, ενώ το τελικό mix,επιμελήθηκε ο Rsn. Σήμερα λοιπόν, το παρουσιάζουν και το μοιράζονται μαζί μας, θέλοντας να μας κάνουν να ξεφύγουμε από την απομόνωση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι τις τελευταίες ημέρες, με μουσική που σε πηγαίνει ακριβώς εκεί που θέλεις και στίχους που δεν γίνεται να μην ταυτιστείς! Σταματάω λοιπόν να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω το How του Rsn και του Tareq!

Απολαύστε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

*Bandcamp Link : https://rsnmusic.bandcamp.com/track/rsn-tareq-how-home-rec-2013

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .
Προηγούμενο άρθρο📻Sugar Tape #1📻
Επόμενο άρθροLocal Music Alert 🎼Κeep Shelly in Athens-Horizon’s Glow🎼

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE