Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

O Αλέξανδρο Νεδέλκος και οι φίλοι του διασκευάζουν το “Woman In Chains” των Tears For Fears για καλό σκοπό!

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Έχεις καταλάβει ότι μου αρέσουν ιδιαίτερα οι διασκευές και ειδικά όταν αυτές προσεγγίζονται με σεβασμό! Για μια τέτοια διασκευή θα σου μιλήσω σήμερα που εκτός από σεβασμό στο πρωτότυπο υλικό των Tears For Fears βρίσκει τον κατάλληλο χρόνο να μιλήσει για ένα πολύ σοβαρό θέμα, που δεν είναι άλλο από την κακοποίηση των γυναικών! Ετοιμάσου λοιπόν γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για το cover του Woman In Chains από τον Αλέξανδρο Νεδέλκο και τους -εκπληκτικούς- φίλους του!

Το 2021 ήρθε, βιώνουμε ήδη την δεύτερη καραντίνα, η οποία φαίνεται να μην τελειώνει και εκτός από τις ζωές όλων που καταπατούνται από μια συνθήκη καθόλα βίαιη , κάποιων συνανθρώπων μας καταπατούνται και τα σώματα. Με τις σκέψεις αυτές στο μυαλό του ο Αλέξανδρος Νεδέλκος, όπως και τα νούμερα των στατιστικών της πρώτης καραντίνας η οποία έδειξε πως είχαμε πολλαπλάσιες καταγγελίες για κακοποίηση γυναικών, ωθήθηκε στο να οργανώσει αυτό το recording/clip, με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση του κόσμου στο φαινόμενο, καθώς το κομμάτι αναφέρεται με μοναδικό τρόπο σε αυτό.

Οι συντελεστές αυτής της όμορφης δουλειάς είναι οι εξής :

Φωνές: Μαρία Βασιλοπούλου, Βιργινία Φραγκουλατζή
Πλήκτρα: Κατερίνα Λιάκη
Κιθάρες: Κυριακή Βιδάλη, Νίκος Νούλας, Χρήστος Τσαμαρδάς
Μπάσο: Χρήστος Τζώρτζης
Κρουστά: Νίκος Μαρτζιώκας
Τύμπανα, παραγωγή, μίξη ήχου, μοντάζ: Αλέξανδρος Νεδέλκος

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τον Αλέξανδρο Νεδέλκο και τους φίλους του στο cover του Woman In Chain των Tears For Fears !

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE