Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Οι Loose Ties, φρέσκοι και πολύ δυναμικοί μας συστήνονται μέσα από το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο Retrospective

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Από την αρχή του Λocaλ Μuζιc Aλert, αυτό είναι το πιο νέο και φρέσκο μουσικό σχήμα που θα σου παρουσιάσω ! Πάρε μολύβι και χαρτί λοιπόν, σημείωσε το όνομα τους γιατί οι Loose Ties θα μας απασχολήσουν σίγουρα μέσα στα επόμενα χρόνια και το “Retrospect” είναι η αρχή !

Το ευχαριστήθηκα αυτό το άλμπουμ! Αφενός γιατί είναι η ολοκληρωμένη δουλειά νέων παιδιών που μέσα σε όλη αυτή την δυστοπία , δεν το έβαλαν κάτω, έμειναν σε πνευματική εγρήγορση , η οποία τους αντάμειψε παραγωγικά και αφετέρου  είναι μια τίμια δουλειά χωρίς φαμφάρες, χωρίς τον υπέρμετρο ενθουσιασμό/εγωισμό της πρώτης δουλειάς, που από κάποιο σημείο και μετά μπορεί να σε οδηγήσει σε σφάλμα! Το “Retrospect” κινείται  σε alt-pop και rock ήχους με βασικό άξονα το groove. Ωστόσο μέσα στο ντεμπούτο άλμπουμ των Loose Ties θα δεις  και την δική τους οπτική πάνω σε είδη όπως η bossa nova και το drum & bass, η οποία σίγουρα έχει κάτι να σου πει! Διαφορετικοί ήχοι που κινούνται όμως πάνω στην ίδια αισθητική, την οποία αναδεικνύει η ιδιαίτερη χροιά της Δέσποινας Θωμά !

Οι Loose Ties δημιουργήθηκαν το 2017,έχουν εμφανιστεί σε διάφορες σκηνές και φεστιβάλ της Αθήνας και   αποτελούνται από τους: Δέσποινα Θωμά (Φωνή), Πέτρος Πρίντεζης (Κιθάρα), Παντελής Βαρβάκης (Πλήκτρα), Ντίνος Παπαδόπουλος (Μπάσο), Γιώργος Τουντασάκης (Τύμπανα)! Και κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τους Loose Ties και το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο “Retrospect” ! 

Aπόλαυσε το ανεύθυνα ! Μόνο καλό κάνει!

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE