Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Λocaλ Μuζιc Aλert 🎼Daphne And The Fuzz- Sex Tape🎼

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Απελευθερώσου, αγάπησε τον εαυτό σου και πάτησε το *play* γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για το Sex Tape των Daphne And The Fuzz!

Το Sex Tape είναι το 3ο κομμάτι που μας παρουσιάζει η μπάντα, τους τελευταίους μήνες, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη των απαιτήσεων μας, μιας και οφείλω να πω, πως μιλάμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα από όποια πλευρά και αν το δεις! Η παραγωγή για ακόμα μια φορά ενώνει τα 90’s, τα blues και το σήμερα, με έναν τρόπο μοναδικό! Ο στίχος αληθινός, ακομπλεξάριστος και άφιλτρος ! Τα φωνητικά, ακριβώς όπως και οι στίχοι αληθινά, ακομπλεξάριστα, άφιλτρα! Για να φτάσουμε στο κλιπ όπου την σκηνοθεσία επιμελείται η ίδια η Daphne και όπου η αισθητική του εξυπηρετεί απόλυτα τον στίχο χωρίς φαμφάρες και περιττά στοιχεία!

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τους Daphne And The Fuzz στο Sex Tape!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει! 

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

SUBSCRIBE