Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Λocaλ Μuζιc Aλert 🎼GRECOSPECTIVA 80’s Bonus E.P.🎼

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Για την Grecospectiva τη συλλογή διασκευών που κυκλοφορεί από την Amour Records, σου έχω μιλήσει ξανά και θα συνεχίσω να σου μιλάω, καθώς είναι κάτι που μπήκε στη μουσική μας πραγματικότητα και απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε για να μείνει, αφού η ποιότητα του ήχου της σε συνδυασμό με την σοβαρότητα και τον σεβασμό που αντιμετωπίζεται η πρώτη ύλη της κάθε διασκευής, αξίζει τουλάχιστον τον σεβασμό μας! Ετοιμάσου λοιπόν, γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για το νέο Bonus E.P. της GRECOSPECTIVA 80’s ! 

Λατρεύω τα 80’s και την μουσική παρακαταθήκη που μας έχουν αφήσει! Η συλλογή Grecospectiva 80’s Bonus E.P. περιέχει 6 πολύ όμορφες διασκευές, 6 πολύ διαφορετικών σόλο μουσικών ή σχημάτων με κοινή αγάπη για την καλή μουσική! Φρέσκος ήχος γεμάτος συναίσθημα και πρωτοπορία απαλλαγμένος από κάθε μουσικό κλισέ! Ξεχώρισα αμέσως την διασκευή των Opera Chaotique για το τραγούδι Love Will Tear Us Apart των Joy Division όπως και τη διασκευή του Drowning Man των Cure από τη Lia Hide για το οποίο σου είχα μιλήσει και μέσα στη καραντίνα όταν δηλαδή, δημιουργήθηκε ως διασκευή!

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω την Grecospectiva 80’s Bonus E.P. !

Απόλαυσε τη ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE