Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Lia Hide μαζεύει την αφρόκρεμα των Ελλήνων παραγωγών, φτιάχνει ξανά το Fairytales Remixed και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου, 

Ένα πολύ φωτεινό κορίτσι έγραψε κάποια πολύ όμορφα παραμύθια, μετά από λίγο καιρό γεμάτο χαρά, τα είπε στους φίλους της, αυτοί ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ, που μαζεύτηκαν όλοι μαζί, ο καθένας διάλεξε το αγαπημένο του και τα έγραψαν ξανά προσθέτοντας τη δική τους μοναδική αισθητική! Κάνε ησυχία λοιπόν και ετοιμάσου γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για την επίσημη κυκλοφορία της Lia Hide  από την Amour Records και το υπέροχο “Fairytales Remixed” στη συνεργασία της με την αφρόκρεμα των μουσικών και παραγώγων της χώρας!

 

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Lia Hide – Tells no Fairytales η πολυπράγμων τραγουδοποιός προσκάλεσε και συνεργάστηκε με την αφρόκρεμα των μουσικών και παραγώγων της χώρας.  Το αποτέλεσμα είναι ένας υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρονικός δίσκος, που απλώνεται από την Ambient μέχρι την House, την Minimal Techno και Chill-out με Pop και EBΜ/Dark Wave παραγωγές εκπλήξεις. Οι εδραιωμένοι και αγαπημένοι Κ.ΒήταMonsieur MinimalRsnIONRobin SkouterisELIOTTareq και MCD μαζί με τους ανερχόμενους  RunesKuppoIncirrinaResonootMr. Collage αλλάζουν ριζικά τα κομμάτια του Tells no Fairytales, αλλά και κομμάτια από τους προηγούμενους δίσκους της Lia Hide σε ευφάνταστα remixes! 

Η Lia Hide έχει πλέον τρείς προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό της, και πλήθος ηλεκτρονικής δισκογραφικής προϋπηρεσίας και συμμετοχές σε συλλογές ( Planetworks, Sound of Everything και Global Underground, Grecospectiva/Amour Records κ.α.) Η χαρακτηριστική φωνή της με άνεση μεταμορφώνεται από αιθέρια σε επιβλητική και από παιχνιδιάρικη σε εύθραυστη, σε συνδυασμό με τα almost pop-friendly  τραγούδια της ήταν τα καταλληλότερα χρώματα στον καμβά των καλλιτεχνών που την μεταμόρφωσαν. Και κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τη Lia Hide  και το υπέροχο “Fairytales Remixed” στη συνεργασία της με την αφρόκρεμα των μουσικών και παραγώγων της χώρας! 

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει! 

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE