Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Λocaλ Μuζιc Aλert 🎼Polaroid Buffalo Club ft. Juno – Ladybird 🎼

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Fasten your seatbelt  γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert σε ταξιδεύει στην Αμερική, στα τέλη της δεκαετίας του 1960 έχοντας ως μεταφορικό μέσο το νέο cover των Polaroid Buffalo Club σε συνεργασία με την ερμηνεύτρια και παραγωγό Juno  στο θρυλικό  “Ladybird” των Nancy Sinatra και Lee Hazlewood 

Συγκεκριμένα πίσω στο 1968, η Nancy Sinatra και ο Lee Hazlewood κυκλοφόρησαν το στούντιο άλμπουμ “Nansy&Lee” μέσα στο οποίο βρίσκεται και το τραγούδι “LadyBird”. Φτάνοντας στο σήμερα οι Polaroid Buffalo Club θέλοντας να τιμήσουν το εμβληματικό αυτό ντουέτο συνεργάζονται με την Juno και δημιουργούν μια υπέροχη διασκευή η οποία κινείται εντέχνως μεταξύ της indie rock και της shunhine pop, παίζοντας με μεστά φωνητικά όπως αυτά του Κώστα Μηλιάρα, τα οποία μαλακώνουν από την αέρινη και γλυκιά χροιά της Juno! Νομίζω δε, πως η επιτυχία της διασκευής αυτής έγκειται στο πως, δυο τόσο διαφορετικές φωνές καταφέρνουν να συμπληρώνουν η μια την άλλη.

Και κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τους Polaroid Buffalo Club την Juno και την υπέροχη διασκευή τους στο  “LadyBird”.

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

 

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .
Προηγούμενο άρθρο📻Sugar Tape#16📻
Επόμενο άρθρο📻 Sugar Tape #17📻

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE