Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Juno διασκεδάζει το εμβληματικό “Crystalline” της Björk και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Φαντάσου έναν κόσμο διαυγή, φτιαγμένο από κρυστάλλους που όταν οι ακτίνες του ήλιου τους αγκαλιάζουν και τους γεμίζουν φως, αυτοί παράγουν μαγικούς ήχους ! Ετοιμάσου λοιπόν γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για το υπέροχο νέο cover της Juno στο εμβληματικό Crystalline της Björk !

Artwork Ioannis Papageorgiou

Tην Juno την γνώρισα ένα χρόνο πριν ακούγοντας το ΕP του Closer! Ο καιρός περνούσε και η αλήθεια είναι ότι συνέχιζε να με εκπλήσσει με τις παραγωγές της (More), την αφοσίωση της (Raw Takes Ep) και τις πολύ προσεκτικές και μετρημένες επιλογές της (Ladybird feat.Polaroid Buffalo Club)! Ένα χρόνο μετά λοιπόν νομίζω πως, η Juno αποκαλύπτεται φωνητικά αλλά και παραγωγικά μέσα από το Crystalline ! Γεμίζει τους πνεύμονες της με οξυγόνο και εκπνέει, χαρίζοντας μας τα μελωδικά της κουπλέ και ρεφρέν, τα οποία σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά πλέον έντονα μπάσα των παραγωγών της, μαγνητίζουν το μυαλό δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση! H προσέγγιση της διασκευής  έγινε με μεγάλο σεβασμό απέναντι στη πρώτη ύλη της Björk και θεωρώ πως αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που έθεσε η ίδια η Juno στον εαυτό της και (ΝΑΙ!) το κέρδισε. 

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τη Juno και το Crystalline!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE