Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Λευτέρης Σαμψών κυκλοφόρησε το απόλυτο καλοκαιρινό single “You Gotta Love Her” και σου γράφω γι’ αυτό

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Ο Ιούνιος είναι ήδη εδώ και η αλήθεια είναι πως όλοι μας, σκεφτόμαστε πως αυτό το καλοκαίρι, μας αξίζει να είναι το λιγότερο υπέροχο, καθότι ο τελευταίος χειμώνας ήταν το λιγότερο απάνθρωπος. Ετοιμάσου λοιπόν γιατί αυτό το Local Music Alert είναι για το απόλυτο καλοκαιρινό soundtrack του Λευτέρη Σαμψών με τίτλο “You Gotta Love Her”

O Λευτέρης Σαμψών μας πληροφορεί πως το κομμάτι “You Gotta Love Her” είναι γραμμένο κάτω από τους 32 °C γι’ αυτό είναι τόσο καλοκαιρινό. Εγώ θα σου πω πως, η electro pop παραγωγή του γεμάτη από funky, disco και RnB στοιχεία μαζί με τη φωνή του ίδιου, σε μεταφέρουν για 3 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα εκτός αστικής πραγματικότητας, όσο διαρκεί δηλαδή το κομμάτι. Πάτησε λοιπόν το play, το soundtrack είναι έτοιμο! Εσύ απλά πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Το single θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 15 Ιουνίου!

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE