Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

#FreeBritney: Το απόλυτο είδωλο των 90’s ζητάει της ζωή της πίσω

Δηλώνω περήφανα παιδί των 90’s, μιας δεκαετίας μέσα στην οποία τίποτα δεν μπορούσε να είναι λίγο. Κάθε δεκαετία ωστόσο έχει το δικό της γνώρισμα, γιατί η κοινωνία και οι άνθρωποι ζουν, δημιουργούν και άλλοτε αναπαράγουν τάσεις σε κάθε τομέα της. Από την τέχνη, την πολιτική και τον αθλητισμό, μέχρι και τις καθαυτές ανθρώπινες σχέσεις και τα πλαίσια μέσα στα οποία τις ορίζουμε.

Μεγαλωμένη λοιπόν στα 90’s, την εποχή κατά την οποία η pop κουλτούρα και φυσικά η pop μουσική απογειώνονται κάνω τις πρώτες μουσικές μου επιλογές. Boy bands και girl bands, έφηβοι που στα μάτια μου έμοιαζαν θεοί, χτίζουν καριέρες εκατομμυρίων δολαρίων. Κάπου εκεί λοιπόν, «συστήνομαι» με το απόλυτο είδωλο της δεκαετίας που ακούει στο όνομα Britney Spears.

https://www.youtube.com/watch?v=C-u5WLJ9Yk4

Συνεχίστε την ανάγνωση στο www.elculture.gr

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

SUBSCRIBE