Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Στο Roof Stage του Gazarte η “Republic of Kadebostany” σ’ ένα show – μοναδική εμπειρία

Αν με ρωτάτε τι ήταν αυτό που μου είχε λείψει περισσότερο σε αυτή τη νέα συνθήκη που κληθήκαμε αναπάντεχα και βάναυσα να ζήσουμε, μετά την ανθρώπινη επαφή, θα σας έλεγα οι συναυλίες. Η live μουσική, η ενέργεια των καλλιτεχνών στη σκηνή, η αλληλεπίδραση μας μαζί τους. Πολλές φορές έχω σκεφτεί πως έτσι απεικονίζεται ο όρος ψυχαγωγία, αφού η ψυχική ανάταση που δημιουργείται είτε σε μια συναυλία, είτε σε πιο μικρούς χώρους είναι το λιγότερο ψυχαναλυτική, αν όχι εθιστική.

Το πρώτο μεγάλο live που παρακολούθησα μετά την «επιστροφή» στην «κανονική» ζωή, ήταν αυτό των Kadebostany την Πέμπτη 29 Ιουλίου στο roof stage του Gazarte. Η έναρξη της βραδιάς έγινε με μια ατμοσφαιρική εμφάνιση από τη VASSIŁINA, μια νέα παρουσία στον χώρο της electro/avant pop στην Ελλάδα.

Foto CreditsQ Μύριαμ Παρασκευοπούλου

Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου στο www.elculture.gr

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE