Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Λocaλ Μuζιc Aλert 🎼 Culture Of Digital Elegance-City Polluted ||Lyric Video🎼

Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου ,

Σήμερα βγαίνω από το comfort zone των ακουσμάτων μου και δημιουργώ νέα συναισθηματική μνήμη ! Ετοιμάσου λοιπόν, γιατί αυτό το  Λocaλ Μuζιc Aλert είναι γεμάτο ροκ ηλεκτρισμό και είναι για τους Culture Of Digital Elegance (C.O.D.E) και την τελευταία τους κυκλοφορία με τίτλο City Polluted!

Οι C.O.D.E λοιπόν, κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά ακρόασης του City Polluted  να με πείσουν να αφεθώ! Ηλεκτρικός, modern rock ήχος, με στοιχεία progressive, πλαισιωμένος από δυναμικά φωνητικά και ένα εξαιρετικό lyric video, που οι ίδιοι επιμελήθηκαν εν μέσω καραντίνας αποδεικνύοντας πως η τέχνη και η θέληση για δημιουργία δεν σταματούν ποτέ! Είναι πολύ ωραία όταν βγαίνεις από το comfort zone του ήχου σου, της μελωδίας που ξέρεις πως είναι εκεί  για να σου προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα αφήσεις το συναίσθημα σου να υπάρξει ελεύθερο.

H αλήθεια είναι πως δεν έμεινα στη πρώτη ακρόαση! Το κομμάτι έπαιξε αρκετές φορές και έπειτα άκουσα και τα επίσης πολύ δυνατά  Stain , No Excusesκαι Imperfect Love  ! Το συγκρότημα ξεκίνησε τη πορεία του το 2008 με την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου ομώνυμου δίσκου τους , ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται ξανά στο στούντιο προετοιμάζοντας τα κομμάτια της νέας τους δουλειάς!

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τους C.O.D.E. και το City Polluted!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει! 

 

Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Μύριαμ Παρασκευοπούλου
Με λένε Μύριαμ Παρασκευοπούλου . Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα . ΑΓΑΠΏ: τους αληθινούς ανθρώπους τη θάλασσα τους σκύλους αλλά και τις γάτες τις ατελείωτες κουβέντες με τους κολλητούς Όταν δεν αγαπώ ΑΔΙΑΦΟΡΏ. Δε μπορώ να κλείσω μάτια στόμα και αυτιά μπροστά στην αδικία .

Similar Articles

Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Instagram

Most Popular

SUBSCRIBE