Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Πριν λίγες ημέρες η Lana Del Rey μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως σήμερα θα κυκλοφορήσει η πρώτη ποιητική της συλλογή με τίτλο Violet Bent Backwards Over the Grass !

Όπως λέει η ίδια η Lana, ο τίτλος του βιβλίου προέκυψε από το ομώνυμο ποίημα Violet Bent Backwards Over the Grass το οποίο είναι και το πρώτο ποίημα που έγραψε ανάμεσα σε πολλά! Χωρίζει τα ποιήματα της συλλογής σε δύο κατηγορίες. Στη μια συγκαταλέγονται  αυτά που τα εμπνεύστηκε στην ολότητα τους, ενώ στην άλλη αυτά που δούλεψε ευλαβικά, διαλέγοντας μία μια τις λέξεις για να δημιουργήσει το τέλειο ποίημα! Χαρακτηρίζει τη προσπάθεια της αυτή, ως μια δουλειά εκλεκτική και μια δουλειά που δεν προσπαθεί να είναι τίποτα άλλο, παρά μια αυθεντική προσπάθεια όπως και η έμπνευση της κατά τη διαδικασία της συγγραφής της συλλογής της!

Είναι μια ποιητική συλλογή  30 αυθεντικών ποιημάτων, συμπεριλαμβανομένων ακόμα δεκατριών δοκιμίων και φωτογραφιών! Την Violet Bent Backwards Over the Grass μπορείς να τη βρεις και στην ακουστική εκδοχή του  βινυλίου ή της κασέτας  όπου η Lana Del Rey  με την τεχνική του spoken word απαγγέλει 14 επιλεγμένα ποιήματα από το συλλογή σε μουσική του βραβευμένου με Grammy μουσικού  Jack Antonoff. Το φανταστικό εξώφυλλο με την απεικόνιση μιας πορτοκαλιάς ,επιμελήθηκε η καλλιτέχνης Erika Lee! Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη στις 2/10 ! Λίγες μέρες υπομονή λοιπόν !

Αυτά! Μέχρι την επόμενη φορά να χαμογελάς! Πολύ!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ