Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου ,

Σήμερα βγαίνω από το comfort zone των ακουσμάτων μου και δημιουργώ νέα συναισθηματική μνήμη ! Ετοιμάσου λοιπόν, γιατί αυτό το  Λocaλ Μuζιc Aλert είναι γεμάτο ροκ ηλεκτρισμό και είναι για τους Culture Of Digital Elegance (C.O.D.E) και την τελευταία τους κυκλοφορία με τίτλο City Polluted!

Οι C.O.D.E λοιπόν, κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά ακρόασης του City Polluted  να με πείσουν να αφεθώ! Ηλεκτρικός, modern rock ήχος, με στοιχεία progressive, πλαισιωμένος από δυναμικά φωνητικά και ένα εξαιρετικό lyric video, που οι ίδιοι επιμελήθηκαν εν μέσω καραντίνας αποδεικνύοντας πως η τέχνη και η θέληση για δημιουργία δεν σταματούν ποτέ! Είναι πολύ ωραία όταν βγαίνεις από το comfort zone του ήχου σου, της μελωδίας που ξέρεις πως είναι εκεί  για να σου προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα αφήσεις το συναίσθημα σου να υπάρξει ελεύθερο.

H αλήθεια είναι πως δεν έμεινα στη πρώτη ακρόαση! Το κομμάτι έπαιξε αρκετές φορές και έπειτα άκουσα και τα επίσης πολύ δυνατά  Stain , No Excusesκαι Imperfect Love  ! Το συγκρότημα ξεκίνησε τη πορεία του το 2008 με την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου ομώνυμου δίσκου τους , ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται ξανά στο στούντιο προετοιμάζοντας τα κομμάτια της νέας τους δουλειάς!

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τους C.O.D.E. και το City Polluted!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει! 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ