Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου ,

Άλλη μια εβδομάδα κοινωνικής απόστασης και αποχής απ’ όλα αυτά τα όμορφα και τα πολύ ανθρώπινα μας και εγώ σου βρήκα το soundtrack που θα ήθελες να έχουν οι σκέψεις σου όταν προσπαθείς να κοιτάξεις μέσα από μια οθόνη τα μάτια του αγαπημένου σου προσώπου και να εκφράσεις όλα αυτά που θέλεις! Ετοιμάσου λοιπόν γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για τους  Dimmy And The Bad Heart  και το For You!

Αγάπησα το “Too Weird To Live Too Rare To Die” σχεδόν από την πρώτη ακρόαση, το “Lady Flawless” έκανε την απόλυτη εισβολή στην καρδιά μου για να έρθει τώρα το “For You” και να επιβεβαιώσει όλα αυτά που σκεφτόμουν για τους Dimmy And The Bad Heart! To indie pop ντουέτο με τις feel good  παραγωγές και τα γλυκά, αέρινα φωνητικά , φλερτάρει διακριτικά και με άλλους ήχους όπως electro, funky, soul και R’n’b  και το κάνει πολύ καλά! Το “For You” λοιπόν, έρχεται παρέα με το νέο videoclip του ντουέτου για να αναδείξει, όπως λένε και οι ίδιοι, όχι το τέλος μια σχέσης αλλά  όλα εκείνα τα συναισθήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν και τα οποία αν εκφραστούν στον άνθρωπο που στέκεται απέναντι μας, μπορούν να  λειτουργήσουν λυτρωτικά και να οδηγήσουν σε μια νέα αρχή!

Οι Dimmy And The Bad Heart βρίσκονται πίσω από την σύνθεση, την ερμηνεία και την παραγωγή του κομματιού, ενώ την μίξη και το mastering υπογράφει ο γνωστός παραγωγός Brett Beats. Στα άμεσα πλάνα του συγκροτήματος βρίσκεται το επόμενο release τους, το οποίο αναμένεται λίγο μετά τα Χριστούγεννα, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται για μια εμφάνιση έκπληξη!

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τους Dimmy And The Bad Heart και το “For You”!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!  

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ