Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Σου είπα πως το 2020 ευτυχώς με έχει ανταμείψει μουσικά και το νέο ντεμπούτο album του Analyti ήρθε για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μου! Φτιάξε ένα ωραίο καφέ πάτησε το play γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert πρέπει να το απολαύσεις όπως του αξίζει και με όλες τις αισθήσεις σε εγρήγορση !

Όπως  είχες διαβάσει πάλι εδώ , O Διονύσης Αναλυτής είναι ένας πολυπράγμων νους και ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και η αλήθεια είναι πως περίμενα να ακούσω ολοκληρωμένη τη πρώτη του προσωπική δουλειά,  υποκινούμενη αφενός από τα δείγματα της μέχρι τώρα πορείας του και αφετέρου από την περιέργεια για το τι μπορεί να παρουσιάσει μόνος του!

Έτσι λοιπόν από τα πρώτα λεπτά ακρόασης του Eternal Youth καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μια σύγχρονη καλοκουρδισμένη δουλειά, γεμάτη ζωή! Ο στίχος δίνει στη σύνθεση την απαιτούμενη σπίθα και μαζί με τα φωνητικά του Διονύση δημιουργούν ένα αποτέλεσμα με διαφορετικό ύφος από κομμάτι σε κομμάτι! Ωστόσο δεν γίνεται να μην αντιληφθείς τον  pop/rock χαρακτήρα του, τις  επιρροές του από τα 80’s καθώς και τη grunge αισθητική κάποιων κομματιών! 

Όσο εγώ χορεύω με το Heliophilia και ανυπομονώ πως σύντομα θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω για να το απολαύσω σε κάποιο live πρέπει να μάθεις πως ο Διονύσης Αναλυτής έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τα μουσικά όργανα, τα φωνητικά, τους στίχους, την ενορχήστρωση και  την παραγωγή με μόνη εξαίρεση τα drums όπου στην ηχογράφηση συμμετείχε ο Μανώλης Γιαννίκιος (γνωστός από τους Whereswilder). Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο home studio του Διονύση Αναλυτή (εκτός των drums) και το mix/master πραγματοποιήθηκε από τον Νίκο Λάβδα στο Kiwi Studio.

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τον Analyti και το Eternal Youth ! 

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ