Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως αν οι μετακινήσεις μας σε άλλους πλανήτες ήταν κάτι εφικτό και καθόλα καθημερινό, θα έμπαινες μέσα στο διαστημόπλοιο σου και θα έβαζες τη μουσική να παίζει, όπως κάνεις και τώρα, εντελώς ασυνείδητα με το αυτοκίνητο σου; Πάρε λοιπόν τα κλειδιά, άναψε τη μηχανή του διαστημόπλοιου και ετοιμάσου για μια αστρική πτήση, γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για το νέο single του Cayetano σε συνεργασία με τον Georges Perin και έχει τίτλο Get Back(To Real) !

Ο Cayetano και ο Georges Perin, επιστρέφουν το 2021 με το Get Back (To Real) πιο ανανεωμένοι από ποτέ και μας χαρίζουν μια πολύ δυνατή παραγωγή ηλεκτρονικού  ήχου, γεμάτη από disco-funky επιρροές και ένα spoken word δια στόματος Georges Perin, ο οποίος φαίνεται πως μόλις επέστρεψε από την δική του αστρική πτήση και μιλάει ακόμα την διάλεκτο του πλανήτη που τον φιλοξενούσε! Το νέο single εμπεριέχει 3 ακόμη εκδοχές, την extended version, την instrumental version καθώς και το a cappella ως bonus track, το οποίο -ας μου επιτραπεί η έκφραση- είναι απλά κάτι “άρρωστο!”! Φυσικά ολοκληρώνεται με ένα καθαρά old school βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κορυφαίος Έλληνας breakdancer, BBoy Saspens και την σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Γρηγόρης Βασιλειάδης! 

Ωστόσο, αν παρακολουθείς τα εγχώρια δρώμενα, ξέρεις ότι το όνομα του Cayetano είναι συνυφασμένο με υψηλού επιπέδου παραγωγές, όσο για τον Georges Perin ξέρεις ότι έχει χαρίσει τη μελωδική του φωνή σε πολλές εξαιρετικές δουλειές της λοκαλ σκηνής ! Κάπου εδώ βέβαια θέλω να σου πω, πως στα αυτιά μου θα είναι η καθιερωμένη φωνή που ζωντανεύει τις δουλειές του Cayetano και η αλήθεια είναι πως ο συνδυασμός τους είναι φανταστικός! Νομίζω δε, πως το κομμάτι “The Right Time” από το ομώνυμο άλμπουμ του Cayetano , το οποίο κυκλοφόρησε το 2015, θα είναι για πάντα ένα από τα αγαπημένα μου !

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τον Cayetano και τον Georgis Perin στο ολόφρεσκο Get Back (To Real)!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ