Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Αυτό το  Λocaλ Μuζιc Aλert θα σου θυμίσει πολύ γνωστούς ήχους του παρελθόντος, επιμελώς “πειραγμένους” σε ένα ταξίδι κατευθείαν από τα charts των 80’s  στο σήμερα και είναι για τη νέα συλλογή Grecospectiva 80’s που κυκλοφορεί από  την Amour Records.

Tα 80’s ήταν μια υπέροχη, εκρηκτική δεκαετία σχεδόν αναγεννησιακή σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας κοινωνίας. Όταν όμως ακούς για την συγκεκριμένη δεκαετία το πρώτο πράγμα που κάνει αντανάκλαση στις σκέψεις σου είναι αυτή, η μοναδικά αξεπέραστη μουσική της. Έτσι λοιπόν η νέα συλλογή της Grecospectiva δεν γινόταν να μην αφήσει τη θυσία της στο βωμό των 80’s!  Μια συλλογή με 23 καλλιτέχνες, 18 πρωτότυπες διασκευές γεμάτες από φρεσκάδα, θάρρος και αισθητική. Όλα αυτά γίνονται άμεσα αντιληπτά από τα πρώτα κιόλας λεπτά ακρόασης. Ωστόσο, το πιο συναρπαστικό αυτής της συλλογής, είναι η έκπληξη για το πως μπορούν,τόσο διαχρονικά κομμάτια να αλλάζουν τόσο όμορφα,μορφή.

Εμπνευστής της Grecospectiva είναι ο Eliot παραγωγός, τραγουδιστής και remixer με ηχηρές συνεργασίες όπως με τους Jessica6, NomiRuiz, HardTon, S’Express, Aeroplane, Erasure, DimitriFromParis, Marsheaux και πολλούς άλλους, αλλά και προσωπικές κυκλοφορίες (‘Way Back’ (2014/Madison Sq.Records, ‘Let The Sun Rise’ feat. Beth Hirsch, ‘This Time’ featuring morfi,κ.α.) ο οποίος μας έχει χαρίσει κάποιες από τις πιο όμορφες διασκευές και στην πρόσφατη Grecospetiva αλλά και σε αυτή των 90’s  .

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω την Grecospectiva 80’s!

Απόλαυσε τη ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ