Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Σου βρήκα το sountrack για όλες εκείνες της μέρες που εσύ και εγώ θα χορεύουμε στον ήλιο χωρίς να έχουμε καμία αφορμή. Ετοιμάσου λοιπόν γιατί σε μια πραγματικότητα καθόλα δυστοπική, αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι γεμάτο από μελωδίες φτιαγμένες από φως και είναι για το νέο ΕP του Resonοot με τίτλο “Days In The Sun”, το οποίο κυκλοφορεί από την High Hop Records!

Σου θυμίζω πως ο Resonoot είναι αυτός ο μυστηριώδης μασκοφόρος, ο οποίος μας αφήνει να πάρουμε από αυτόν όσα θέλει ο ίδιος να μας δώσει! Και αν στο προηγούμενο EP  του, απλώς υποψιαστήκαμε, πως αρέσκεται στο να δημιουργεί μοναδικά ατμοσφαιρικά ηχοτοπία ενισχύοντας τα με spoken word, dreamy κιθάρες και lo-fi αισθητική, το νέο του ep με τίτλο “Days In The Sun” ήρθε για να μας επαληθεύσει με τον πιο φωτεινό τρόπο, τις υποψίες αυτές!

Φωτογραφία: Μαρίζα Καψαμπέλη

Το “Days In The Sun” το άκουσα στο μπαλκόνι με τα μάτια μου κλειστά και το πρόσωπο μου στραμμένο στον ήλιο! Δεκαοκτώ  λεπτά ατόφιας μουσικής αισιοδοξίας! Δεκαοκτώ λεπτά από μελωδικές ambient noise στιγμές, οι οποίες εναλλάσσονται με πειραματικά beats και ατμοσφαιρικές κιθάρες. Με λίγα λόγια το νέο ep του Resonoot, είναι ένα ξέφωτο ηρεμίας και η βαθιά ανάσα που χρειαζόμαστε  για να σκεφτούμε πως, όλα τα όμορφα θα τα ζήσουμε ξανά και οι καρδιές μας θα ζεσταθούν όπως πριν! Από αυτά τα δεκαοκτώ λεπτά ξεχώρισα τα “4:12″, τα οποία τιτλοφορούνται ως “Sabtusun”και είναι αφιερωμένα σαν θυσία στον Σαββατιάτικο ήλιο! Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τον Resonoot και το νέο του EP “Days In The Sun”

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τον Resonoot και το νέο του EP “Days In The Sun”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ