Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Σου βρήκα το soundrack της αγάπης για τον εαυτό μας, της εσωτερικής μας αλλαγής και της καταπάτησης των φόβων μας! Κλείσε λοιπόν τα μάτια σου, άνοιξε την καρδιά σου και ετοιμάσου για μια πτήση στα ψηλά της ψυχής σου, γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για το “She’s Gone” του Σεραφείμ Τσοτσώνη σε συνεργασία με την Αγγελική των Ocean Hope!

Cover Artwork: Kami Baergen

Όπως λένε οι ίδιοι οι δημιουργοί του, το “She’s Gone” δεν είναι άλλο ένα τραγούδι αφιερωμένο στην απώλεια ή την ερωτική συντριβή! Είναι το δικό τους προσωπικό, εσωτερικό ταξίδι. Το έκαναν πρώτα οι ίδιοι, πριν πάρουν την απόφαση να το παρουσιάσουν σε εμάς! Το κινηματογράφησαν στο νου τους, δημιούργησαν την μελωδία και επέλεξαν τις λέξεις που τους συντρόφευσαν πιστά σε αυτή τη διαδρομή. Ο ήχος του Σεραφείμ άλλη μια φορά κινηματογραφικός, ατμοσφαιρικός, γλυκά μελαγχολικός . Αντιστρόφως ανάλογος των αιθέριων και ταυτόχρονα δυναμικών φωνητικών της Αγγελικής που γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά για τους στίχους και επί της ουσίας ο κοινωνός αυτού το ταξιδιού.

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω το She’s Gone του Σεραφείμ Τσοτσώνη σε συνεργασία με την Ocean Hope!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ