Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Πρώτο Λοcaλ της χρονιάς και δεν θα μπορούσα να σου βρω κάποιο άλλο τραγούδι για να σε γεμίσει θετική ενέργεια και χορευτική διάθεση για μια χρόνια, που όπως όλα δείχνουν θα είναι εξίσου δύσκολη με την προηγούμενη ! Φόρεσε λοιπόν  τα κόκκινα παπούτσια σου που λέει και ο Bowie και ετοιμάσου, γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για τη συνεργασία του Εliot με την Beth Hirsch και τον Silverhook στο “Let The Sun Rise” 

Το  πνεύμα των Balearic beats’ επιστρέφει με το νέο και συναρπαστικό κομμάτι «Let the Sun Rise».  Ξεκινώντας από μια αίσθηση φορτισμένη με tribal percussions και ancient spirituals και σε συνδυασμό με deep house vibes, ο ELIOT μας οδηγεί σε ένα ηχητικό ταξίδι καθαρής, θετικής ενέργειας. Το track απογειώνουν τα soothing, αγγελικά φωνητικά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Beth Hirsch (Air – All I NeedJakatta – One Fine Day, D * Note – D * votion ’99 κ.α.), που μας προσκαλούν να αφήσουμε  τη μακρά νύχτα και να αγκαλιάσουμε τη τέλεια ατμόσφαιρα του πρωινού ήλιου.

Το “Let the Sun Rise” θέτει το ρυθμό για ένα πλούσιο και ζωντανό soundtrack, του οποίου το θέμα τιμά όλα τα μέρη όπου ο ήλιος λατρεύεται ως Θεός. Κυκλοφόρησε από την Amour Records ψηφιακά , αλλά και σε περιορισμένης έκδοσης κόκκινο βινύλιο σε τυπωμένο PVC εξώφυλλο. Tο Let the Sun Rise” περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά remix από Disco και  Acid σε Electronic Breaks και Italo house, από τους  Hard Ton (IT), quiet. (SE), Silverhook (UK), καθώς και ένα αποκλειστικό – Vinyl Only– remix από τον Mighty Mouse (UK). Το remix του Silverhook είναι η τελευταία προσθήκη στο πακέτο. Γεμάτο ενέργεια και pumping vibes, εξελίσσεται σε ένα nu italo – elctro anthem, έτοιμο να κατακτήσει όλα τα club.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ