Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Λίγες μέρες πριν πραγματοποιήθηκε στον θόλο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ένα ιδιαίτερο μουσικό διήμερο με τίτλο “Μusic Εscapades: In Orbit” . Η περιορισμένη διάθεση των εισιτηρίων λόγω αυτού του τύπου που λέγεται covid19 και ο οποίος μας έχει στερήσει δύο από τα πιο ωραία κομμάτια αυτής της ζωής, τις συναυλίες και τις αγκαλιές, με ανάγκασε να το παρακολουθήσω διαδικτυακά ! Ωστόσο δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως έστω έτσι κατάφερα να απολαύσω πολύ αγαπημένους μου καλλιτέχνες (Cayetano, Daphne And The Fuzz, Lip Forensics, S.W.I.M) αλλά και να γνωρίσω και νέες μουσικές προτάσεις που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον (Whereswilder , Dury Dava)

1.Whereswilder

Whereswilder είναι αυτό που μπορείς να πεις με μια μόνο λέξη και με όλη τη κυριολεκτική και μεταφορική -και δεν ξέρω ποια άλλη- της έννοια ! Εξαιρετικοί! Neo phychedelic συνθέσεις, φανταστικά φωνητικά, συνδυασμένα με τον αέρα και την εμπειρία μεγάλων φεστιβάλ, κάνουν τους Whereswilder μια καλοκουρδισμένη μπάντα γεμάτη μαγικούς ήχους που σε μαγνητίζουν από τα πρώτα κιόλας λεπτά! Εξαιρετικοί! Το είπα;!

2.Dury Dava

Παραφράζοντας ΤΧC σου λέω πως οι Dury Dava δεν είναι το ελληνόφωνο ροκ που έχεις συνηθίσει! Και πόσο χαρούμενη με κάνει αυτό δεν λέγεται! Πολύ ιδιαίτερο σχήμα κινείται με άνεση ανάμεσα σε ψυχεδελικούς ήχους και ανατολίτικα στοιχεία ενώ πάνω στη σκηνή θα σου θυμίσουν μπάντες της δεκαετίας των late 60’s ! Ο ήχος εναλλάσσεται ανά δευτερόλεπτο χωρίς να σου αφήνει περιθώρια να σκεφτείς! Οι Dury Dava έκαναν μια υπέροχη εμφάνιση στον θόλο του ΚΠΙΣΝ και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Εξίσου ένα μεγάλο μπράβο θα πω και για το κοινό που κατάφερε κατά τη διάρκεια του act να τιθασεύσει τον εαυτό του και να μείνει στη θέση του φορώντας ! Δες το βίντεο και θα καταλάβεις πόσο δύσκολο ήταν!

Αυτά! Μέχρι την επόμενη φορά να χαμογελάς! Πολύ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ