Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη,

Μερικές φορές το να αφήνεσαι ή να υποκύπτεις στις δυσκολίες, ενίοτε και στον πειρασμό , είναι λυτρωτικό. Ετοιμάσου λοιπόν γιατί αυτό το Local Music Alert είναι για το νέο single του Mononome με τίτλο “Before His Fall”, το οποίο κυκλοφορεί από την Melting Records!

Ο Mononome ανήκει σε εκείνη την κατηγορία καλλιτεχνών -τουλάχιστον προσωπικά- των οποίων η δουλεία, δεν σε απογοητεύει ποτέ! Εξαιρετικοί hip-hop και downtempo ρυθμοί αναμεμειγμένοι με ιδιαίτερα samples και τεχνικές, δημιουργούν μοναδικά ηχοτοπία! Το τελευταίο single του λοιπόν, το”Before His Fall”, κινείται στα ίδια instrumental hip-hop μονοπάτια με μια ελαφρώς πιο ηλεκτρονική διάθεση, η οποία εναρμονίζεται απόλυτα με το γνωστό χαρακτηριστικό ύφος του παραγωγού και το οποίο αποτελεί τον προάγγελο του επερχόμενου δίσκου του Μοnonome!

https://www.youtube.com/watch?v=nHFphKiIlFg

Το “Before His Fall” στριμάρει ήδη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά (βάλε και εσύ bold εδώ) στις 21 Μαΐου κυκλοφορεί σε βινύλιο 7 ιντσών όπου στην b-side του φιλοξενεί τους PIRANHA, τη συνεργασία του Γάλλου beat-maker Spectacteur και της τραγουδοποιού/κιθαρίστριας Anaïs με τίτλο “Spaceship” , ένα αντιθετικό κομμάτι που συνδυάζει jazz φωνητικά, βαθιά trip-hop drum μοτίβα και μια ονειρική ενορχήστρωση !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ