Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη ,

Γνωρίζεις πως ο καθένας από εμάς έχει το δικό του μοναδικό αποτύπωμα, όσο και αν η ανθρώπινη φύση μας, μας κάνει πολλές φορές να το ξεχνάμε. Ετοιμάσου λοιπόν γιατί αυτό το Local Music Alert είναι για το νέο single του Rsn “Her Sign” σε συνεργασία με τον Mc Yinka, από τον επερχόμενο δίσκο του, που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο!

Ο Rsn επέστρεψε και το δεύτερο single έρχεται για να επιβεβαιώσει αυτό που σκέφτομαι χρόνια για τον συνθέτη και παραγωγό. Πρωτότυπος συνεχώς εξελισσόμενος ήχος. Το “Ηer Sign” σε παίρνει από το χέρι και σε βάζει μέσα σε ένα trip-hop όνειρο που δεν ακολουθεί απλά την γνωστή πεπατημένη οδό. Αναμιγνύει ήχους, πολιτισμούς και χρώματα , για να σε παρασύρει από τα στενά του Bristol σε εξαγνιστικές τελετές πνευματικότητας της Ανατολής, κυνηγώντας ταυτόχρονα μια ψυχεδελική έκσταση. Το συναίσθημα αυτό ενισχύουν οι ρίμες του Mc Yinka, ο οποίος μας προτρέπει να απελευθερώσουμε τη θεραπευτική μούσα που έχουμε μέσα μας.

Life can be traumatic / reveal the muse you have inside you / is therapeutic.

https://www.youtube.com/watch?v=XsaF-TPEOD4

Ο ομώνυμος δίσκος “Motion” θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο από το label των Mo’ Horizons, Agogo Records -τη δεύτερη κυκλοφορία του Rsn στην γερμανική εταιρεία- και περιλαμβάνει συνεργασίες τόσο με αναγνωρισμένους όσο και με ανερχόμενους rappers και vocalists.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ