Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Η αιθέρια φωνή της Juno επέστρεψε στα ηχεία μας και εσύ ετοιμάσου να κάνεις βουτιά στα υδάτινα ηχοτοπία της γιατί αυτό το Local Music Alert είναι για το νέο της single “Imbue”!

Χαίρομαι πάρα πολύ όταν γράφω για την Juno ! Γιατί είναι μια καλλιτέχνιδα αυθεντική και αυτό που παράγει το παράγει με 100% καρδιά! Το  I m b u e  είναι η νεότερη κυκλοφορία της Αθηναίας τραγουδοποιού, η οποία απεικονίζει την ένωση βάθους των συναισθημάτων και των εμπειριών ζωής, μέσα από ένα ιδιαίτερο κράμα διαφορετικών ηχοτοπίων. Παντρεύει τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο των synths και samples μαζί με τη θέρμη των γυναικείων φωνητικών (τα οποία ενισχύει η συμμετοχή της Αθηναίας Ayrenn) αλλά και με των έγχορδα που κυριαρχούν στο τραγούδι ως βασικό στοιχείο της σύνθεσης και παραγωγής.

https://www.youtube.com/watch?v=xgiYq6onTHg

To single  “I n  T h e s e  W a t er s”  είναι ένα φανταστικό, σχεδόν ονειρικό remix του Imbue όπως το φαντάστηκε η ίδια η Juno, κινούμενο σε πιο χορευτικούς ρυθμούς. Οι φωνές ηχογραφήθηκαν στο στούντιο Artracks τον Απρίλιο του ’21. H Juno επιμελήθηκε εκτός από τη σύνθεση, τη μίξη και το mastering και το artwork του EP.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ