Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη,

Σου έχει τύχει να μονολογείς και να παραδέχεσαι στον εαυτό σου, όσα πλέον δεν μπορείς να κρύψεις; Ετοιμάσου λοιπόν γιατί αυτό το Local Music Alert σε προκαλεί να κρατήσεις το μυαλό και τη καρδιά σου συντονισμένα, στις υψηλές συχνότητες της συναισθηματικής παραδοχής και είναι για το νέο single του Rsn με τίτλο “Motion”!

O Rsn επέστρεψε μετά από δύο χρόνια και η αλήθεια είναι πως η μουσική του, είχε λείψει πολύ από τη σκηνή! Αναλογικός ήχος και ένα αμιγώς μουσικό μυαλό εν κινήσει που οδηγεί πάντα σε κάτι νέο, σε κάτι διαφορετικό, χωρίς όμως να χάνει από μέσα του όλα αυτά που δημιουργούν το στοιχείο του γνώριμου στον ακροατή και αυτό αν μη τι άλλο, είναι επιτυχία! Το “Motion” θεωρώ πως είναι μια από τις αρτιότερες δουλειές του συνθέτη και παραγωγού. Με έκδηλες τις επιρροές του από την electronica των 90’s, το trip hop και την soul, το “Motion” χαρακτηρίζεται από μία έκρηξη συναισθημάτων όπου οι επιβλητικές μπασογραμμές και τα αναλογικά synths αναμειγνύονται ιδανικά με τα φωνητικά και τους στίχους της Irene, που σε προτρέπουν να απελευθερωθείς και να πεις μαζί της “Ι can’t…I can’t.. I can’t keep it low”.

https://www.youtube.com/watch?v=5GvtN4_WN0k

Η ιστορία του “Motion” παίρνει ζωή στα χέρια του σκηνοθέτη Γιάννη Κωσταβάρα, ο οποίος αποτυπώνει μοναδικά στην κάμερα του, αυτή την συναισθηματική έκρηξη που προκαλεί το κομμάτι κατά την ακρόαση του, μέσα από πλάνα υπόγειων αστικών διαδρομών και μιας σκοτεινής ατμόσφαιρας που συνδυαστικά σε μαγνητίζουν, αφού το κλιπ, γυρίστηκε σε ένα παλιό βυρσοδεψείο της Αθήνας κατά τις νυχτερινές ώρες.

Ειλικρινά , ανυπομονώ για την επίσημη κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου του Rsn τον Ιούλιο από την γερμανική Agogo Records -τη δεύτερη κυκλοφορία του στην γερμανική εταιρεία- η οποία περιλαμβάνει συνεργασίες τόσο με καταξιωμένους όσο και με ανερχόμενους rappers και vocalists, μιας και η πρώτη γεύση ήταν εξαιρετική!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ