Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου ,

Ως άλλη ορκισμένη ιππότης της εγχώριας μουσικής σκηνής ανακάλυψα τους Sascha μια νέα σχετικά αθηναϊκή μπάντα με το νέο τους single “Where Lonely People Meet” και όπως καταλαβαίνεις όφειλα να σε ενημερώσω! Ετοιμάσου λοιπόν πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωσε όλες τις λεπτομέρειες!

Οι Sascha δηλαδή η Χριστίνα Κραββαρίτη στα φωνητικά και ο Αλέξη Νασσάτι στο μπάσο, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το νέο τους single με τίτλο “Where Lonely People Meet”, σε παραγωγή του Quasamodo. Μια alt rock παραγωγή με κάποια ελαφρά στοιχεία R&B, η οποία σε συνδυασμό με τα βαθιά αλλά ταυτόχρονα απαλά φωνητικά της Χριστίνας σου δημιουργούν μια οικειότητα κατά την ακρόαση ενώ σε φέρνουν πιο κοντά στον στίχο, ο οποίος πραγματεύεται κάποιον μάταιο έρωτα.

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε πριν από όλο αυτό το χαοτικό σκηνικό, αλλά συντονίστηκε στο παρόν μας λυτρωτικά, για να μας διδάξει κάτι! Το “τι”, είναι καθαρά προσωπικό, για τον καθένα από εμάς! Άλλωστε, με τόση μοναξιά εκεί έξω, όταν συναντάμε ο ένας τον άλλον, κάτι λίγο από μαγεία συμβαίνει.

https://www.youtube.com/watch?v=pzNR7fqYfpE

Οι Sascha, ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2019 με οδηγό την κοινές τους καλλιτεχνικές αναζητήσεις! Στις αρχές λοιπόν του 2019 κυκλοφορούν το debut single τους, “Take Me In” σε παραγωγή του Μάριου Λάζαρου Ιωαννίδη, ενώ η συνεχόμενη συγκέντρωση και επιμονή στη δουλειά τους, τους ένωσε με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών που μαζί εργάζονται επιμελώς για να μεταφράσουν συλλογικά τη μουσική τους. Οι μουσικοί αυτοί είναι οι Πέτρος Καλορίτης (πλήκτρα), Χρήστος Μούχλιας (τύμπανα) και Γιώργος Σαλταβαρέας (κιθάρα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ