Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη,

Σου έχω μιλήσει πολλές φορές για το “The Sweetest Sound” , δηλαδή, τη τελευταία δισκογραφική δουλειά του Hume Assine (Βαγγέλης Ορφανίδης) και των γραναζιών του (Άννα Πασπάτη & Αλέξιος Αντωνόπουλος) . Και αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύω πως ήταν μια από τις καλύτερες εγχώριες κυκλοφορίες του 2020 αδιαμφισβήτητα!

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του λοιπόν και ενώ εμείς συνεχίζουμε να μετράμε κύματα και καραντίνες σαν τα επεισόδια της “Λάμψης” , ο Hume Assine δεν εφησυχάζει, επιστρέφει με ένα εξαιρετικό, πρωτότυπο και φρέσκο animated video clip παρουσιάζοντας μας έτσι, το 5ο single του δίσκου του με τίτλο “Crying” σε επιμέλεια του Δημήτρη Μπούσκου!

Πατάς το play και μαζί με τον μικρό ήρωα ξεκινάς ένα ταξίδι σε έναν ονειρικό, σουρεαλιστικό κόσμο, γεμάτο διαστημόπλοια, λουλούδια, γραμμόφωνα και αερόστατα, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα η μπάντα του Hume Assine, εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός για να σου θυμίσει πως σε αυτό το ταξίδι μέσα στο οποίο ουσιαστικά πραγματεύεσαι την εξίσωση της ζωής, κινείσαι μεταξύ αγάπης και φόβου.

https://www.youtube.com/watch?v=8i_VGdnDb_4

Εγώ κάπου εδώ θα σου πω πως, όπου η εξίσωση λέει φόβος, εσύ βάλε αγάπη, γιατί μόνο έτσι θα φτιάξεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις! Τέλος, το “Crying” κρύβει και ένα ψηφιακό b-side, το ορχηστρικό “After”, το οποίο θα το βρείτε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ