Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη,

Σε ένα σήμερα όπου τα εργασιακά μας δικαιώματα είναι πιο δυσδιάκριτα από ποτέ, σε ένα σήμερα όπου χωρίς ντροπή, μιλάνε για άμισθη εργασία και για τον πλούτο της εμπειρίας που θα αποκομίσεις από αυτή, εγώ σου βρήκα το soundtrack που θα σε βάλει να “βγεις ξανά πιο μπροστά από τον ίσκιο”! Ετοιμάσου λοιπόν γιατί αυτό το Local Music Alert είναι για το νέο τραγούδι του Θοδωρή Μαυρογιώργη σε μουσική και στίχους του Κύριου Κ.

Δηλώνω περήφανα παιδί της θεωρητικής κατεύθυνσης, οπότε επέτρεψε μου να ξεκινήσω από τους στίχους του τραγουδιού “Πρώτη του Μάη”, για να σου πω, πως αν έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο τη πορεία του Κύριου Κ. θα έχεις καταλάβει πως οι στίχοι του έχουν κάτι μοναδικό. Δε σε βάζουν απλά μπροστά στον καθρέφτη, αλλά σε κάνουν να ξεκινήσεις ένα εγκεφαλικό ταξίδι με σκοπό να ανακαλύψεις όλα αυτά για τα οποία η καρδιά σου φλέγεται! Τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Μαυρογιώργη την θεωρώ κάτι παραπάνω από αυτό που λέμε “χημεία”, μιας και η φωνή αλλά και η ερμηνεία του δίνουν ζωή στους στίχους.

https://www.youtube.com/watch?v=RdwX86T92vY

Τα πρώτα δείγματα, τα έλαβα στο κομμάτι “Ψάρια” (κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και άκουσε αυτό το τραγούδι!) και τώρα ανυπομονώ για τους επερχόμενους δίσκους του Θοδωρή Μαυρογιώργη ! Και λέω δίσκους γιατί, στον έναν συνεργάζεται με τον Κύριο Κ. στην παραγωγή του και στον άλλο με τον Παντελή Νικηφόρο. Και οι δύο δίσκοι θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα μετά το καλοκαίρι.

Για την “Πρώτη του Μάη” έπαιξαν οι μουσικοί: Σωτήρης Μαυρονάσιος (τύμπανα) και Κος Κ (κιθάρες, μπάσο, πλήκτρα, κρουστά, φωνητικά). Η ηχογράφηση και η επεξεργασία του ήχου έγιναν στο στούντιο Νήπιο. Ο Κος Κ υπογράφει την ενορχήστρωση και την παραγωγή ενώ έκανε και την ηχοληψία και τη μίξη, το mastering έγινε από τον Παναγιώτη Μπόθο και το artwork από τον Ιορδάνη Καλημεράκη (Pyro).

Στο video clip, τη διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Ιάσονας Αρβανιτάκης και το μοντάζ ο Γιάννης Μαργετουσάκης. Τη σκηνογραφική επιμέλεια ανέλαβε η Κωνσταντίνα Χατζοπούλου, ενδυματολόγος ήταν η Βάνα Γιαννούλα και στο μακιγιάζ ήταν Μελίνα Γλαντζή.

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ