Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Ο Κόμης Χ επέστρεψε για να μου θυμίσει όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους τον είχα ξεχωρίσει πριν από χρόνια στην Χιπ-Χοπ σκηνή! Ετοιμάσου λοιπόν γιατί αυτό το Local Music Alert είναι για το νέο EP του με τίτλο “Fish Count Project” !

Χάρηκα πολύ όταν είδα τις τελευταίες του δουλείες και όταν άκουσα ξανά τη χαρακτηριστική του φωνή! Έχει ένα μαγικό η φωνή του Κόμη Χ! Ζωντανεύει και την πιο μικρή λέξη που θα γράψει το χέρι του! Λέξεις που ακολουθούν τη δική τους διαδρομή και βρίσκουν πρώτα την καρδιά. Σαν το μελάνι εκείνη τη στιγμή να παίρνει σάρκα και οστά και να σου μιλάει! Δεν το καταφέρνουν πολλοί αυτό!

Έπειτα άκουσα τις παραγωγές. Διαφορετικές. Καθόλου δεν με ένοιαξε που δεν υπήρχε μέσα τους λούπα, beat και μπάσο! Μαγεύτηκα από το λαούτο, τη λύρα και τη γκάιντα! Το “Fish Count Project” το ακούς ό,τι background και να έχεις, το ακούς γιατί είσαι άνθρωπος της τέχνης, τελεία. Η δουλειά αυτή έγινε για να γκρεμίσει στερεότυπα. Ο Σωτήρης Νούκας, ο Νίκος Βογιατζάκης, ο Κώστας Τοπούζης, ο Τριαντάφυλλος Κωνσταντινίδης, ο Αντώνης Ζαφειρόπουλος, ο Θοδωρή Μαυρογιώργης και ο Σάκης Αζάς ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Κόμη Χ για να φτιάξουν ένα δίσκο που χαρακτηρίζεται ως μία σειρά συναντήσεων μεταξύ ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να αναδείξουν πως τα συναισθήματα δεν γνωρίζουν συγκεκριμένο μουσικό είδος και όργανο. Οι θεματικές επικεντρώνονται σε ιστορίες και πρόσωπα της καθημερινής ζωής που θυμίζουν λίγο από την δροσιά της θάλασσας, την αδρεναλίνη που προκαλεί ο άνεμος και τη δίψα για ζωή!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

https://open.spotify.com/album/3aG3xeFq8JwMimsERhzXup?si=31drC1MxR9G0NVRpY9a3JA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ