Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Σου βρήκα το soundtrack της πιο γλυκόπικρης ημέρας της εβδομάδας σου! Πάτησε λοιπόν το *play*, ανέβασε το βόλιουμ, γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για την “Κυριακή” του Hume Assine!

Δευτέρα πρωί ακούω *γκλιιιιν* τον πασίγνωστο ήχο του messenger, βλέπω μήνυμα από φίλη, η οποία με ρωτάει “Το έχεις ακούσει;” και το link να έπεται του πρώτου μηνύματος. “Όχι” της απαντώ και κάνω το λάθος να πατήσω το play! Ναι ήταν λάθος, γιατί η φανταστική και πολύ γλυκιά φωνή της Άννας Πασπάτη διαπέρασε το ηχείο μου λέγοντας “Αχ, ωραία μέρα η Κυριακή μια κανονική γιορτή” για να ακολουθήσει σε δευτερόλεπτα η αφήγηση του Βαγγέλη Κακουλάκη και να γεμίσει εκείνο το πρωινό της Δευτέρας , με εικόνες από όλες μου τις Κυριακές!

Το  νέο single “Κυριακή” σε στίχους και σύνθεση του ίδιου του Hume Assine (aka Βαγγέλης Ορφανίδης) είναι ένα πολύ γλυκό και νοσταλγικό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο φρέσκο και σύγχρονό! Δημιουργεί τις τέλειες ψυχολογικές διακυμάνσεις μέσα σε 2 λεπτά, όπως ακριβώς και η μέρα του, η Κυριακή, μέσα στην οποία προσπαθείς να χωρέσεις όλη σου τη ζωή και ό,τι σε μαγεύει περισσότερο σε αυτή! Είναι το 4ο single που μας παρουσιάζει ο Hume Assine από τον νέο και πολλά υποσχόμενο, επερχόμενο δίσκο του ! Και λέω πολλά υποσχόμενο γιατί αρκεί να ακούσεις το Made In Your Eyes  ,το Lonely ,ή το Αυτά είναι τα όνειρα (πόσο υπέροχοι στίχοι!)

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τον Hume Assine και τη μοναδική του “Κυριακή”!

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει! 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ