Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

“I’m on fire, I’m on fire, ooh, baby

I’m on fire, fire, ooh, I’m burnin’ up”

Δεν ξέρω τι καιρό κάνει έξω, αλλά από τη στιγμή που θα πατήσεις το *play* ένας μουσικός καύσωνας θα διαπεράσει το ηχείο σου!

Βάλε λοιπόν κάτι δροσιστικό, βγες στο μπαλκόνι, μπες στο ψυγείο (;!) και ξεκίνα να τραγουδάς γιατί αυτό Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για το Burnin’ Up των Those Guys Ftom Athens!

To “Burnin’ Up” κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες μόνο σε ψηφιακή μορφή και αποκλειστικά στην συλλογή ” Yacht Disco Edits Vol.02″ από την eclectic εταιρεία Too Slow To Disco και πρόκειται για ένα εξαιρετικό rework στο κομμάτι “I’m On Fire” των Champaing,της δεκαετίας των 80’s ! Οι Those Guys From Athens έχουν αναδείξει εκπληκτικά τα soul-disco στοιχεία του κομματιού χωρίς ταυτόχρονα να χάνεται ο γλυκός  RnB χαρακτήρας του!

Οι Those Guys From Athens δημιουργήθηκαν Δεκέμβρη του ’19 και αποτελούνται από τους DJ Snatch (Pepper 96.6) και Blacksoul. Με όχημα την κοινή τους αγάπη για τον Soulful ήχο χωρίς συντεταγμένες , αναμιγνύουν original συνθέσεις με δημιουργικό sampling . Παρότι μετρούν μόλις λίγους μήνες  έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε εταιρίες όπως Midnight Riot, Act Of Sedition (σε βινύλιο) και ήδη έχουν συμφωνήσει για ακόμα 2 κυκλοφορίες σε Spincat & Hive records.
Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τους Those Guys From Athens και το Burnin’ Up!
Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει! 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ