Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Περνάει ο καιρός, η κοινωνική απομόνωση μας δυσκολεύει όλους κάθε μέρα όλο και περισσότερο! Γι’ αυτό σου βρήκα το soundtrack της αγκαλιάς και των συναισθημάτων, η αναγκαστική απαγόρευση των οποίων, έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα υπαρξιακό ερώτημα στα πολλά που μας βασανίζουν ! Ετοιμάσου λοιπόν γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι γεμάτο από λαβσονγκς και είναι για το νέο EP των Jimmy Knows με τίτλο “I’ve Been Writing Lovesongs”

Σου γράφω για άλλη μια μουσική ανταμοιβή του 2020 και όσο το γράφω ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπο μου! Οι Jimmy Knows ήταν νομίζω η πιο ευχάριστη έκπληξη, όταν στις αρχές Δεκεμβρίου άκουσα το νέο τους EP!Ιndie παραγωγές, με ξεκάθαρες rock επιρροές, κιθάρες και drums σε απόλυτο συγχρονισμό και μαλακά, μελωδικά φωνητικά που σχεδόν σου “αφηγούνται” τους στοίχους ! Σχηματίστηκαν το 2018, έχουν πραγματοποιήσει αρκετά live σε Αθήνα, αλλά και εκτός, ενώ έχουν κυκλοφορήσει ένα mixtape, “Soft Spots”, τέλη του 2019 και ένα 7” βινύλιο single με την Old Bad Habits Label, “Eye Of The Storm”, τον περασμένο Απρίλιο.

Από το πρόσφατο “I’ve Been Writing Lovesongs”, το Moonlight θα σου κλέψει τη καρδιά ενώ το υπέροχο clip που το συνοδεύει, σε σκηνοθεσία της Μιρέλλας Παναγιώτου, το οποίο χορογραφεί αλλά και στο οποίο συμμετέχει, μοναδικά η Νεφέλη Θεοδότου θα σε καθηλώσει μπροστά στην οθόνη! Ντους πουα  λοιπόν στους Jimmy Knows και περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα βήματα τους!

Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω και περήφανα σου παρουσιάζω τους Jimmy Knows και το “I’ve Been Writing Lovesongs”

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ