Φίλτατε γήινε και εξωγήινε αναγνώστη μου,

Το σημερινό Λocaλ Μuζιc Aλert είναι η απόδειξη της  μουσικής ανταμοιβής που μας άφησε το 2020, για την οποία σου μιλάω από τον Δεκέμβριο, μιας και είθισται οι απολογισμοί να του ανήκουν. Ετοιμάσου λοιπόν, γιατί αυτό το Λocaλ Μuζιc Aλert είναι για το νεό σχήμα που ακούει στο όνομα Man Called Shadow και η μουσική του μόνο στη σκιά δεν πρέπει να μείνει.

 

Το “High Hopes” ήταν το πρώτο single που ακούσαμε από τους Man Clled Shadow και ήρθε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε για να γίνει αμέσως το απόλυτο ραδιοφωνικό hit πλαισιωμένο από το φωνητικά του Lee Anduze των Parov Stellar!  Βέβαια επέτρεψε μου να σου πω, με μεγάλη σιγουριά, πως εκτός από hit, προσωπικά πιστεύω, πως είναι ήδη ένα από τα απόλυτα ραδιοφωνικά διαμάντια των τελευταίων ετών!

Ερχόμαστε όμως στο σήμερα για να μιλήσουμε για τη νέα τους κυκλοφορία με τίτλο An Undressed MemoryΜια πολύ ιδιαίτερη δουλειά και αυτή, όχι μόνο γιατί οι στίχοι του σε συνδυασμό με την indie rock παραγωγή του, μας μιλούν για επίμονες προσωπικές αναμνήσεις τις οποίες αδυνατούμε από φόβο να διαχειριστούμε και κρύβουμε, ενώ πρέπει να βρούμε τη δύναμη και να ξεγυμνώσουμε αλλά γιατί στους στίχους  δίνουν ζωή με τη φωνή τους δέκα ξεχωριστοί ερμηνευτές της λοκαλ σκηνής! Ο Georges Perin, ο Lee Anduze, ο Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος, ο Δημήτρης Νάσιος, η Thaliah, η Idra Kayne, η Άννα Στεφάνου, η Φαίη Καραστεργίου, η Ερασμία Μαρκίδη, η Βασιλεία Σκινήτη, ενώνουν τις φωνές τους για να τονίσουν πως κανείς δεν είναι μόνος αλλά και ο μόνος που βίωσε ή συνεχίζει να βιώνει επίπονες αναμνήσεις.

Ήρθε η ώρα όμως να σου πως πως, τους Man Called Shadow απαρτίζουν οι Δημήτρης Νάσσιος (Quasamodo, Smokey Bandits, The Q Orchestra), Λεό Τάσσιος (The Q Orchestra), Alex Sid, Στέφανος Φίλιππος Διαμαντόπουλος (The Bet, Adamas). Σύντομα θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους album, ένα blend ήχων από western, rock, soul και cinematic επιρροές και εγώ απλά ανυπομονώ ! Κάπου εδώ σταματάω να μιλάω να περήφανα σου παρουσιάζω τους Μan Clled Shadow και τη νέα τους κυκλοφορία με τίτλο “An Undressed Memory”

Απόλαυσε το ανεύθυνα! Μόνο καλό κάνει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ