Προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα μας το 2018. Ο ήχος τους διαφορετικός και η αύρα του ήχου τους μοναδική. Στα λίγα ερτζιανά που τους πετύχαινες, καταλάβαινες πως ο παραγωγός είναι πολύ ενημερωμένος για την παγκόσμια μουσική κίνηση. Φρέσκοι, ανεπιτήδευτα συναισθηματικοί, μα το σπουδαιότερο μουσική που ακούς πρώτα με την καρδιά. Το όνομα τους “SWORR.” και ακούγοντάς το είσαι σίγουρος/η πως θα σου περιέγραφαν ένα νέο συγκρότημα της εναλλακτικής underground αγγλικής σκηνής.

Όμως μένεις έκπληκτος/η γιατί ακολούθησε το «Οι δικοί μας SWORR.» για να καταλάβεις πως πρόκειται για εγχώριο «προϊόν». Έγιναν οι δικοί μας “SWORR.” και σε κάθε μουσική κουβέντα, σε κάθε άρθρο, ακόμα και σε κάποιον που σε ρωτούσε τι πρέπει να ακούσει για να ανανεώσει τη μουσική του βιβλιοθήκη, έλεγες όλο περηφάνια για την ανακάλυψή σου: «Φίλε έχεις ακούσει SWORR.; Κάτσε να σου στείλω link». Το όνομα τους ήταν από τα πρώτα που θα πρότεινες!

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους εξαντλήθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα όχι γιατί υπάρχει άνοδος του βινυλίου τα τελευταία χρόνια, αλλά γιατί απέδειξαν ότι υπάρχει ένα κοινό που διψάει για νέο, σύγχρονο ήχο από νέους σύγχρονους ανθρώπους που ζουν και δημιουργούν βιώματα στην ίδια εποχή με τη δική σου. Σε κάνουν να ταυτιστείς μαζί τους και εφόσον ταυτίζεσαι, δημιουργείς συναίσθημα το οποίο διοχετεύεις στην κοινωνία μέσω της μουσικής τους. Αναλογική σχέση σε μια ψηφιακή εποχή. Αυτό πέτυχαν οι SWORR. για να επιστρέψουν λίγο πριν το τέλος του 2021 με καινούρια singles από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο www.elculture.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ